divendres, 1 de febrer del 2013

[054] Lectures didàctiques 1 - El aprendizaje significativo en la práctica

Amb aquest post inauguro una secció en format de podcast. La intenció és comentar-vos de viva veu els articles i llibres que llegeixo, els quals poden ser profitosos per a la millora de l'ensenyament-aprenentatge de la llengua i de la literatura.

La motivació d'aquesta secció neix de la necessitat de formar-me, d'evitar l'estancament i de renovar les idees per aportar més elements de qualitat a la meva tasca docent.

Espero, doncs, que us agradi el podcast. I per encetar la secció, us animo a llegir El aprendizaje significativo en la práctica, el llibre que comento en aquesta píndola sonora.


                                                                                    Record and upload voice >>

PD: Per penjar l'arxiu d'àudio he utilitzat Vocaroo, una senzilla pàgina web on es poden fer enregistraments de so online i compartir-los a través de les xarxes socials o enganxar-lo amb el codi HTML. La descoberta de Vocaroo li dec a l'Elisabet Alenyà () i el seu magnífic blog, Desclassificats.

4 comentaris:

  1. Quin honor! No cal que patim per tu, ja es veu que no saps què vol dir quedar-se estancat... Ara, si vols que la gravació perduri, baixa-la i desa-la en un lloc segur. Mira què diuen els de Vocaroo: https://twitter.com/vocaroo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això d'estancar-se no va amb mi! El tall el vaig gravar primer amb Audacity i després el vaig pujar a Vocaroo. Per tant, si desapareix, sempre tinc l'oportunitat de pujar-lo novament o buscar alternatives.

      Elimina
  2. Enhorabona pel nou format. Sembla que t'estalvia estona a l'hora de publicar, no? Ho dic perquè si haguessis posat per escrit tot el que dius a l'àudio... No descarto, doncs, utilitzar aquest mètode en alguna de les meves entrades. Tot i això, trobo un inconvenient al reproductor de Vocaroo: no et permet avançar o retrocedir o fer una pausa, sinó que sempre et fa tornar a començar. Amb Soudcloud es podria fer el mateix (això sí, amb registre previ)i permetria, a més, que es poguessin trobar.
    Ah! I tan de bo tothom estigués tan "suposadament estancat" com tu... :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! Certament,es un estalvi, tot i que m'hi vaig passar estona llegint i enregistrant el text!

      L'experiència amb Vocaroo ha estat bona: és senzill, es pot compartir arreu i, fins i tot, permet pujar àudios gravats prèviament, com el meu. De tota manera, i segons avanci el temps i l'experiència, potser em decanti per una altra opció. La meva favorita, però, és Ivoox, tot i que no hi ha opció de gravar online.

      Espero, doncs, els teus posts sonors! Ànims!!!

      Elimina

I tu, què hi dius? Comenta aquesta entrada!